Světoznámé gruzínské a arménské koření Adžika okouzlující slabě pikantní chutí. Adžika je kořenicí přípravek gruzínské a arménské kuchyně, která skrývá koriandr, česnek, saturejku i chilli. Vůně je překvapivě jemná a decentní, barva načervenalá po sladké paprice.
Adžika je výborná pro dochucení jehněčího masa, drůbeže, při přípravě pečených brambor i zeleniny. Nejlépe vynikne, pokud koření smícháme s olejem a necháme odležet alespoň jeden den. Díky tomu chuť adžiky přejde do oleje, a následně snadněji do potraviny. Doporučujeme kombinaci adžiky a lilku nebo patizonu.
Paprika, koriandr, česnek, pískavice, sůl (max. 15 %), saturejka, bazalka, chilli, bobkový list. Parametre:
Určení:unisex
Výživové směry:Bez laktózy
Výživové směry:Bez lepku
Výživové směry:Vegetariánský
Druh produktu:Granuláty a prášky
Package:Sypký prášek