Agávový sirup v BIO kvalitě se zpracovává velmi zdlouhavým způsobem z prvotřídních rostlin agáve. Agávový sirup má asi o 30 % větší sladivost než rafinovaný cukr, takže při slazení se ho spotřebuje malé množství. Jeho největším přínosem je, že obsahuje minimálně 66 % fruktózy a maximálně 25 % glukózy, takže nezatěžuje tělo nadměrným množstvím glukózy. Agávový sirup se těší velké oblibě u osob na redukční dietě a vzhledem k nízkému glykemickému indexu 30 je často vyhledáván i diabetiky. Sirup z agáve má lehounce karamelovou chuť, výborně se rozpouští a využijete ho v teplé i studené kuchyni. Parametre:
Určení:unisex
Eko friendly:BIO
Výživové směry:Bez laktózy
Výživové směry:Bez lepku
Výživové směry:Vegetariánský
Druh produktu:Šťávy a sirupy
Package:250 ml