>Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli. Špetka kardamomu na šálek horkého nápoje přinese sílu a vůni orientu. Kardamom lze použít také do perníků, pečiva a některých druhů chleba. Obzvláště chutný je kardamom i v ovocných salátech, kompotech nebo k pečenému jablku. V Indii je králem všech koření. Sběr tobolek probíhá ručně a to z kardamomu dělá jedno z nejcennějších koření.Složení: bio kardamomObsah: 40 gZemě původu: Guatemala >
Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli. Špetka kardamomu na šálek horkého nápoje přinese sílu a vůni orientu. Kardamom lze použít také do perníků, pečiva a některých druhů chleba. Obzvláště chutný je kardamom i v ovocných salátech, kompotech nebo k pečenému jablku. V Indii je králem všech koření. Sběr tobolek probíhá ručně a to z kardamomu dělá jedno z nejcennějších koření.
Složení: bio kardamomObsah: 40 gZemě původu: Guatemala Parametre: